Recreatie

Amsterdam helikoptervlucht: aanrader voor de toerist in eigen land!

Heb je zin om dit weekend eens wat anders te doen dan normaal of heb je familie uit het buitenland op bezoek? Dan is een Amsterdam helikoptervlucht de manier om Amsterdam op een ultieme manier te ontdekken, ervaren en vooral: te bewonderen. De stad heeft namelijk zoveels moois te bieden en vanuit de lucht ziet deze prachtstad er nog indrukwekkender uit!

Bereik een spectaculaire hoogte met een Amsterdam helikoptervlucht

Tijdens de Amsterdam helikoptervlucht zie je niet alleen de mooie gebouwen, maar vooral de prachtige vormen van de stad. Denk hierbij aan de vormen van de grachtengordel, Albert Cuypmarkt en de Jordaan. Je kijkt je ogen uit tijdens deze vlucht en je ontdekt ook nog eens wat. Vanuit de lucht zie je prachtige plekjes die je te voet wellicht nooit had ontdekt, zo ontdek je ook als toerist in eigen land/stad plekken die nog onbekend waren.

Amsterdam helikoptervluchten met Heli-jet

Voor een Amsterdam helikoptervlucht kan je terecht bij Heli-jet, een specialist in privévluchten. Zij helpen je graag aan een unieke ervaring door de lucht van Amsterdam en zelf nog meerdere steden zoals Rotterdam. De trip is tot in detail geregeld, inclusief service, hoge kwaliteit en comfort. Hoewel de mooiste plekken al voor je zijn uitgezocht, kan je vooraf ook altijd specifieke wensen doorgeven. Woonde jij vroeger bijvoorbeeld in een bepaalde wijk en wil je die wel eens van bovenaf zien? Dan kan je dit altijd aanvragen. In overleg is namelijk van alles mogelijk om zo te zorgen voor een vlucht om nooit meer te vergeten!

Boek nu je Amsterdam helikoptervlucht

Ben jij klaar voor een vlucht over de hoofdstad van Nederland en wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Dan kan je contact opnemen door te bellen naar 020-489 4030 of door een email te sturen naar info@helijet.nl.