Lifestyle

Blijf niet in het donker zitten!

Ben je tevreden met je woning, maar heb je wel vrij weinig ramen in je huis of zitten deze vrij hoog? Dan komt het je vast bekend voor dat je vaak in het donker zit. Zelfs overdag als de zon volop schijnt. Maar dat is absoluut geen reden om in het donker te blijven zitten. Ga, naast de nodige basisverlichting, ook op zoek naar leuke sfeerverlichting en plaats of hang deze op een aantal plekken in je woning. Zo heb je niet alleen veel meer licht in je woning, maar het ziet er ook nog eens gezellig uit.

Stoer en stevig

Heb je kinderen en huisdieren? Of stoot je zelf regelmatig iets om? Kan gebeuren natuurlijk. Maar dan is het bij het uitzoeken van verlichting wel handig dat je op zoek gaat naar een stevige en robuuste variant. In dit geval zijn staande lampen een goede optie. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen. Veel exemplaren beschikken over een lange ‘hals’, zodat je heel makkelijk zelf kunt bepalen wat je verlicht wilt hebben. Onze tip: zet de lamp het liefst in een hoekje waar niemand snel bij kan komen (bijvoorbeeld in een hoekje tussen de bank en de muur).

Voor de twijfelaar

Verlichting is tegenwoordig niet alleen verkrijgbaar in verschillende stijlen, maar ook nog eens in allerlei kleuren. Best lastig als je niet heel goed bent in kiezen. Gelukkig is er een oplossing beschikbaar in de vorm van moodlights. Bij deze ledlampen geef je via een afstandsbediening aan in welke kleur deze moet schijnen en zelfs wat de gewenste sterkte is. Heb je even geen zin in een opvallende kleur verlichting om je heen? Dan kies je heel eenvoudig voor de ‘gewone’ verlichting.

Verlichting volgens de laatste trends

Volg je de trends op het gebied van interieur? Dan is de populaire industriële stijl je vast niet ontgaan. Voor degenen die het nog niet kennen: deze stijl is geïnspireerd op elementen van de fabrieken van vroeger. Hierbij horen materialen als beton, hout, ijzer en glas. Ook wat betreft sfeerverlichting is er genoeg te vinden in deze stijl. Een industriële grijze wandlamp bestellen is dan ook zeker een goede optie als deze stijl helemaal jouw ding is. Hang voor het optimale effect bijvoorbeeld drie stuks naast elkaar.