Uncategorized

Het gemak om de Creality CR10 te gebruiken

Er is een reden waarom meer en meer voor de Creality CR10 gekozen wordt. Wie als professional met de printer werkt weet natuurlijk al wat het voordeel is. De CR10 is immers zeer gemakkelijk in gebruik. Dat maakt het goed mogelijk om eigenlijk alles heel precies aan te pakken en dan ook nog eens het resultaat te krijgen zoals dat gewenst is. Dat begint al bij het gemak waarmee de 3D-printer te installeren is. Daarna is er echter natuurlijk nog wel heel veel meer dat als positief gezien kan worden. Het gaat om de volgende punten van aandacht.

In goed tempo printen

Wat in ieder geval aantrekkelijk is, is dat de Creality CR10 een goed tempo aan kan. Het gaat om een snelheid van zo’n 100 millimeter per seconde. Dit is misschien niet de topsnelheid van enkele andere modellen, maar het is zeker ook niet langzaam. Vooral niet wanneer naar de bredere context wordt gekeken en te zien is wat er verder met deze printer mogelijk is. Zo is deze bijvoorbeeld zeer precies als het gaat om hele specifieke projecten. De relatief hoge snelheid is dan alleen maar een voordeel te noemen. Het gaat bijvoorbeeld om het formaat van de objecten.

Grote prints maken met de CR10

Essentieel als het gaat om de Creality CR10 is het formaat waarmee gewerkt kan worden. Het kan dan al gaan om 300x300x300, maar dit kan oplopen tot wel 500x500x500. Dit is dus zeker flink groter dan met de 3D-printers van concurrenten voor elkaar gekregen kan worden. Daarbij is ook nog eens voor de techniek gezorgd die eraan bijdraagt dat alles wel gewoon heel nauwkeurig en precies blijft gebeuren. De kwaliteit blijft dus altijd ook voorop staan. Grote objecten die in en professionele setting gemaakt moeten worden zijn dan dus ook zeker goed met dit model te maken.