Uncategorized

Hoe scoor ik de beste deal voor een designer handtas?

Een mooie designer handtas wil iedereen wel, maar helaas kost dit vaak ook veel geld. Daarom is iedere tip om hierop geld te besparen welkom! In dit artikel delen we drie manieren om een designer handtas voor een goedkopere prijs te kunnen kopen.

1. Check sales

 

Designertassen zijn duur, dus koop ze het liefst in de uitverkoop. Klinkt misschien logisch, maar er zijn verschillende sales waar je een goede deal voor een designer handtas kunt scoren. Zo houden sommige merken bijvoorbeeld een sample sale. Dit is een speciale uitverkoop met hoge kortingen waar handtassen worden aangeboden die overgebleven zijn na een verkoopseizoen of tassen die als sample werden gebruikt. Als je op de hoogte gehouden wilt worden van deze sample sales, dan kun je het beste social media in de gaten houden van de designer of winkel waar jouw favoriete merk verkocht wordt, of je abonneren op de nieuwsbrief.

2. Shop tweedehands

 

Vintage shoppen kan een goede manier om aan een mooie designer handtas te komen voor een kleine prijs. Op eBay, Marktplaats of speciale platforms zoals Designer-Vintage worden regelmatig tweedehands pareltjes aangeboden. Let er wel op dat je een originele tas koopt en geen namaak. Vraag dus om (veel) foto’s om te vergelijken met de real deal, een serienummer en aankoopbewijs om de kans op een nepperd te minimaliseren.

3. Ga naar outlets

 

Designer Outlets zoals Batavia Stad, Designer Outlet Roermond en Rosada Fashion Outlet zijn ook goede plekken om een mooie designertas voor minder geld te scoren. In outlets worden oudere collecties ingekocht die het minder goed deden en tegen een (veel) goedkopere prijs weer verkocht. Veel bekende designers hebben hun eigen winkeltje in zo’n Designer Outlet, dus het is de ideale manier om rond te kijken als je in de markt bent voor een designertas maar nog niet zeker weet welke je wilt kopen. Bij een Designer Outlet kun je de tassen meteen met eigen ogen zien. Ook zijn er natuurlijk online tassenwinkels met een tassen sale, zoals Marington.nl.