Uncategorized

Wat is precies voice-over?

Je hebt vast weleens een Disney film gezien waarin de karakters allemaal een grappige stem hebben. Of bijvoorbeeld een cartoon, of een film uit een ander land (origineel in vreemde taal gesproken), die in het Nederlands gesproken lijkt te zijn. Hierbij krijgen de karakters en acteurs een stem van een ander. Het kan zelfs gaan om een documentaire waarbij je enkel beelden ziet en waar een stem het commentaar levert. Zie een voice-over dus als een soort vertelstem of commentaarstem.

Voice-over bij Creative Sounds: veel verschillende opties

Bij Creative Sounds heb je veel opties wanneer het aankomt op voice-over. Creative Sounds heeft de perfecte stemmen in huis voor uiteenlopende projecten. De database is groot! Voor een succesvolle productie zit je dus goed bij Creative Sounds. Zelfs voor Duitse, Vlaamse en Scandinavische producties ben je aan het juiste adres bij Creative Sounds.
Gaat het om producties die vertaald moeten worden? Ook dan zit je goed bij Creative Sounds. Zelfs bij vertaling van kinderseries of kinderfilms zit je goed bij Creative Sounds. De opties zijn dus groot.

Voor de beste voice-over zit je goed bij Creative Sounds

Hoe kom je dan aan de juiste partij voor je productie? Voor het zoeken naar de juiste stem voor je voice-over, wordt er eerst gecast. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De regisseurs hebben veel ervaring met het zoeken van de perfecte stem voor de productie. Creative Sounds is dus dé waar je heen gaat wanneer je op zoek bent naar een expert op dit gebied.

Leg snel en eenvoudig contact met Creative Sounds

Ben je op zoek naar de beste voice-over die je kunt vinden? Dan is het altijd mogelijk om contact te leggen met Creative Sounds. Dit kan op verschillende manieren. Bellen kan bijvoorbeeld naar +31 (0)35 685 66 96. Mailen is ook mogelijk naar info@creativesounds.nl. Je wordt altijd direct geholpen door een professional die je van A tot Z kan informeren over de mogelijkheden. Tot snel bij Creative Sounds!