Lifestyle

Zo maak jij je outfit altijd persoonlijk

Geplaatst

Moet jij dagelijks in verband met je werk houden aan een bepaalde dresscode? Bijvoorbeeld het liefst strak in pak omdat je vaak moet aanschuiven bij een meeting. Of juist een overall, omdat je veel buiten aan het werk bent en je kleding na een dag werken vol vlekken zit. Voor je gevoel kan zo’n dresscode wat onpersoonlijk voor je aanvoelen. Toch zijn er een aantal manieren waarop je jij je look door middel van een aantal kleine aanpassingen toch een stuk persoonlijker kunt maken.

Val op met details

Staat in het kledingvoorschrift vermeld dat je dagelijks een zwart pak moet dragen, maar wordt er verder niets gezegd over kleine details zoals sokken en sjaaltjes? Dan kan je dit alsnog gebruiken om je outfit alsnog meer kleur te geven. Ga op zoek naar sokken in een felle kleur, of juist met een leuke print. Combineer het wel met schoenen in een rustige kleur, anders wordt het iets té. Een sjaaltje is in dit geval ook een handige accessoires. Deze kan je natuurlijk om je hals dragen, maar ook om je knot draaien of in de lussen van je broek steken in plaats van een riem. Op Fashiongoodiez.nl vind je naast mooie sieraden ook een assortiment van allerlei andere mode accessoires waarmee jij je outfit kunt stylen op een subtiele manier.

Breng glans aan in je outfit

Draag je dagelijks een outfit voor je werk in een kleur die niet helemaal goed bij jou past? Dan kan je zelf door een paar kleine aanpassingen alsnog wat meer glans aanbrengen. Draag bijvoorbeeld oorbellen met mooie kristallen. Om je gezicht wat sprekender te maken. Of raap oude sieraden bij elkaar en maak hier een broche van voor op je blazer. Zo zorg je zeker voor een persoonlijke toevoeging aan je outfit. Is het tijd voor nieuwe kettingen, armbanden, ringen of oorbellen? Online kan je eenvoudig sieraden met Swarovski kopen.

Let altijd op veiligheid en hygiëne

Heb je genoeg inspiratie gekregen voor een leuke persoonlijke toevoeging aan je werkkleding? Zorg dan wel dat je altijd de voorschriften goed leest. In sommige functies is het om veiligheidsredenen of in verband met de hygiëne niet toegestaan om sieraden te dragen. Negeer deze voorschriften dan ook absoluut niet. In dat geval heb je gelukkig nog genoeg andere opties. Daarnaast is er online nog veel meer inspiratie te vinden.