BedrukkenRelatiegeschenk

Potloden bedrukken in verschillende oplages

Geplaatst

Potloden komen goed van pas in tal van verschillende situaties. Allereerst natuurlijk om te kunnen schrijven, maar het zijn ook nuttige en leuke relatiegeschenken. Ook is het een functioneel aandenken en heb je een potlood regelmatig in de hand. Een bedrukt potlood weggeven is daarom een slimme manier om je bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. Je kunt potloden bedrukken met een logo, quote of andere tekst. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het logo van je bedrijf op het potlood te bedrukken. Kortom: je kunt bijna alle kanten op! Ben je nieuwsgierig waarom het bedrukken van potloden jou misschien ook wel veel voordeel kan opleveren? Dan is het zeker raadzaam om dit artikel nog even verder te lezen! Er zijn namelijk genoeg redenen om te kiezen voor potloden bedrukken.

Het perfecte relatiegeschenk

Tegenwoordig zijn er tal van verschillende relatiegeschenken waar je je zakelijke partners mee kunt verassen. Er komen steeds nieuwere en meer innovatieve geschenken bij, en het is tegenwoordig bijna een kunst om steeds weer een origineel alternatief te bedenken. Waarom gaan we daarom niet terug naar de basis? Potloden zijn functioneel, verkrijgbaar in verschillende oplages en ook op het gebied van uiterlijke kenmerken zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Wees creatief en maak van een simpel potlood een relatiegeschenk die iedereen wilt hebben.

Een aantal mogelijkheden op een rij

Het begrip potlood lijkt heel simpel en kort door de bocht: maar er is veel meer mogelijk dan je misschien zou verwachten. Denk aan potloden met een gum, een ronde of hoekige variant maar ook vulpotloden. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een potlood bedrukken en gebruiken als relatiegeschenk is zeker een goed idee! Verdiep je eens in de mogelijkheden en ontdek wat naast de zojuist genoemde mogelijkheden nog meer optioneel is.

Assorted-color Pencil Formed Circle